PeeBee Kostuums

Al een geruime tijd heb ik verschillende ervaringen opgedaan binnen de theaterwereld, van acteren tot zingen en van regie tot productionele werkzaamheden. Voor één van die werkzaamheden in het bijzonder heb ik een grote voorliefde opgedaan: het maken van kostuums.

Het begon allemaal met het vervaardigen van kostuums voor de theatergroep waar ik bij ben aangesloten. Met geen enkele kennis op het gebied van couture ben ik ooit gestart met het maken van een tuniek. Enkele lessen en vele seizoenen later ben ik bedreven geraakt in het maken en uitmeten van patronen, bedenken en uitvoeren van kostuums en is ook hier gaan gelden: wat mijn ogen zien, maken mijn handen. Van Pietenpakken tot complete 18e-eeuwse damesjurken en zelfs een compleet aangekleed Dickens-ensemble, ik draai er (meestal) mijn hand niet voor om. 

Vandaar dat ik mijn eigen kostuumbedrijf heb opgezet: PeeBee kostuums. Je kunt bij mij terecht voor diverse zaken. Als je bijvoorbeeld alleen een kostuum wilt huren, dan is dat zeker mogelijk. Op deze pagina vind je alle informatie en prijzen.

Wil je liever een kostuum op maat, voor bijvoorbeeld cosplay-doeleinden, of voor een speciale gelegenheid of een theaterstuk? Ook daar kan ik je wellicht mee van dienst zijn. Na een afspraak komen we vast tot een mooie overeenkomst en voldoet mijn werk na afloop zonder twijfel aan je wensen! Kijk hier voor meer informatie en neem vooral eens vrijblijvend contact op.